L’Educació Infantil és l’etapa educativa i voluntària que s’imparteix als infants de zero a sis anys i que s’organitza en dos cicles. El primer, primera infància, comprèn entre els zero i els tres anys, i el segon, primer ensenyament, comprèn entre els tres i els sis anys.
Aquest bloc vol unir aquests dos cicles tant importants en l'educació del nen/nena i oferir recursos pel professorat d'aquesta etapa.

Etiquetes

15 de des. 2011

Experimentació amb xocolata...



El que es volia aconseguir amb aquest experiment , a part de que s´ho passin d´allò més bé, era que a través de l'experimentació amb xocolata, es treballin dos dels sentits (l´olfacte i el gust ), hem aprofitat que estem treballant el Nadal per fer el  mural d' un tió.
Primer hem començat deixant que els nens/es ,a través de l´olfacte, experimentèssin l´olor que fa la xocolata. Seguidament, l´hem escampat per sobre d´una taula i amb tots els nens/es al voltant l´han pogut tastar i empestifar-se moltíssim ( que realment és el que els agrada més ). Per acabar hem posat la xocolata
( Nesquik ) en tres plats amb aigua, hem posat el mural a la seva alçada penjat a la paret i hem deixat que amb les mans el pintèssin.
Ha estat xulíssim !!!!! 
I aquest és el resultat final...

Cèdit per Pilar Bellvehí de  l'Escola Bressol Sol Solet de Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada