L’Educació Infantil és l’etapa educativa i voluntària que s’imparteix als infants de zero a sis anys i que s’organitza en dos cicles. El primer, primera infància, comprèn entre els zero i els tres anys, i el segon, primer ensenyament, comprèn entre els tres i els sis anys.
Aquest bloc vol unir aquests dos cicles tant importants en l'educació del nen/nena i oferir recursos pel professorat d'aquesta etapa.

Etiquetes

11 de nov. 2011

Graelles de comportament

Aquestes graelles que us ofereixo són molt útils pels pares quan es troben amb algun problema com pot ser quan els nens no volen menjar sols, vestir-se sols,....
Ho he fet amb nens de P-4 i m'ha donat molts bons resultats.
Es tracta primer de tot d'explicar-li en el nen el que s'emportarà a casa, aquest full, i de que es tracta. Cada setmana me'l portarà i el felicitaré si porta gomets verds i si són vermells en parlem del que ha passat. Si estem contents o no.
Veureu que el dilluns és el dia en que s'ensenya a la mestra, per això diu ensenyar a la Teresa (que era jo) com anat la setmana.
Aquest calendari el podeu fer amb el programa del Microsoft Office Publisher i el podeu personalitzar segons el tema.
Normalment són els pares que et comenten el que està passant a casa i és un recurs que motiva als nens. No hi ha premi! Hi ha felicitació i veu que estem contents pels resultats o no gaire si no són els que esperaven.
EXEMPLE DE GRAELLES:


ESPERO QUE US SIGUI ÚTIL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada